خوراکی ویژه کدام شهر ایران سرگنجشکی است؟

خوراکی سرگنجشکی متعلق به کدام شهر است؟

سرگنجشکی چه خواراکی است؟

کدام شهر ایران خوراک سرگنجشکی دارند؟

خوراک ویژه سرگنجشکی برای کدام شهر است؟

سرگنجشکی خوراکی ویژه کدام شهر ایران است؟

جواب: تهران و اصفهان

توضیحات بیشتر:

دستور پخت سرگنجشکی:

مواد لازم سرگنجشکی:

گوجه فرنگی :4 عدد    گوشت چرخ کرده :400 گرم  روغن مایع : به میزان لازم    نمک و فلفل :به میزان لازم  زردچوبه : به میزان لازم    پیاز:2عدد کوچک  آب : 1 لیتر    سیب زمینی : 5 تا 6 عدد متوسط  رب گوجه فرنگی : 1 قاشق چایخوری    گشنیز و جعفری : 3 قاشق سوپخوری

طرز تهیه سرگنجشکی:

گوشت چرخ کرده را با نمک ، فلفل ،زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده کاملا ً ورز دهید تا یک دست و چسبنده شود . سپس به اندازه ی یک گردو برداشته و با دست گرد کرده در حین گرد گردن گوشت دست خود را در آب گرم بزنید تا گوشتها کاملا ً گرد شود . روغن را در تابه ریخته یک عدد پیاز را تفت داده بعد از آنکه طلایی رنگ شد با گوجه فرنگی خرد یا رنده شده و رب گوجه فرنگی را در آن به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا گوجه فرنگی ها نرم شود سپس 1 لیتر آب را به تابه بیفزایید و بگذارید جوش بیاید سپس سرگنجشکی  یا قلقلی را در آن بیاندازید و بگذارید تا 10 دقیقه بجوشد . بعد از این مرحله سیب زمینی های حلقه شده ، گشنیز و جعفری خرد شده را بریزید و بگذارید مواد 45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد . در پایان آب گوشت را در کاسه بریزید و گوشت ها و سیب زمینی را همراه گوجه فرنگی در کنار آن سرو کنید .

منبع:گروه تحریریه پرداد